Santrauka:
Bus gaminami dviejų rūšių stautai, saldusis ir šokoladinis stautas, saldaus stauto bus 250059 litrų, o šokoladinis stauto 250000 litrų per metus, bendras kiekis 500059 litrų per metus.
Saldusis stautas turi šokoladinį aromatą, saldaus skonį, tamsią spalvą, o šokoladinis stautas turi tamsią spalvą, turintis kavos paskoniu, rudos spalvos putas. Saldžiam stautui naudojamas minkštas vanduo, paprastas kviečių miežių salyklas, karamelinis miežių salyklas, skrudintas šokoladinis salyklas, ąžuolu rūkytas kvietinis salyklas, laktozė, apyniai, ir aukštutinio tipo mielės saccharomyces cerevisiae, o šokoladiniam stautui bazinis salyklas, skrudintas salyklas, kviečių dribsniai, apyniai ir mielės. Per metus bus gaminama 250 tūkst. saldaus ir šokoladinis stauto alaus. Saldaus ir šokoladinis stauto technologija prasideda žaliavų priėmimo ir laikymo, salyklo sumalimo, misos paruošimo, fermentacijos proceso, brandinimo, atvėsinimo, sterilios filtracijos, laikymo, alaus išpilstymo proceso į kegus ir galiausiai realizavimas. Saldusis stautas yra pripildomas į metalinės statinės (kegus), nepralaidus vidiniams ir išoriniams plovikliams, paprastas ir ekonomiškas remontui ir saugus. Saldusis ir šokoladinis stautas nepraranda savo savybių, išlieka pradinę spalvą ilgesniam laikui, išsaugo pradines savybes, alaus saugojimas nerūdijančio plieno statinėse užtikrina geresnį konservavimą, atsižvelgiant į tai, kad alaus ilgesniam laikui išsaugo savo originalias fizines, chemines ir jutimo savybes. Bendros išlaidos 1337803,88 eurų ir 1 litro savikainą saldaus stauto 2,90 eurų, o šokoladinio stauto 2,46 eurų.
Description:
The work consists of a title page, a declaration of good faith, content, a jubilee of concepts and concepts, a summary, an introduction, a theoretical part, a technological part, an economic-financial part, a conclusion, a list of references and other sources of information and annexes.
The results of the paper - There will be two types of stouts, sweet and chocolate stouts, the annual capacity of sweet stout will be 250059 litres, and the chocolate stout 250000 litres, total quantity 500059 litres.
Sweet stout with chocolate flavour, sweet taste, dark colour, and chocolate stout of a dark colour, with a coffee aftertaste and brown foam. Soft water, plain barley malt, caramel barley malt, roasted chocolate malt, oak-smoked wheat malt, lactose, hops, and top-grade yeast are used for the sweet Stout, and the basic malt, roasted malt, wheat flakes, hops and yeast are used for chocolate stouts. 250 thousand will be produced annually of sweet and chocolate Stout beer. Sweet and chocolate Stout technology begins with raw material reception and storage, malt grinding, wort preparation, fermentation process, maturation, cooling, sterile filtration, storage, brewing process into kegs and realization. The sweet stout is poured into solid metal barrels (kegs), that are resistant to inner and outer detergents, safe and easy to repair. Sweet and chocolate stouts do not lose their properties, retain original colour for a longer period of time, storage of beer in stainless steel barrels ensure better preservation,. Total costs is €1337803,88 and prime-cost of 1 litter sweet stout is €2,90 and €2,46 of chocolate stout, respectively.