DSpace talpykla

Naršyti pagal pavadinimą

Naršyti pagal pavadinimą

Rūšiuoti pagal: Tvarka: Rezultatai:

  • Tarutytė, Neringa (2023-06-12)
    Wilson ir kt., (2023) atliktas tyrimas atskleidė, kad mažiau nei 40 procentų jaunų (18–24 metų amžiaus) Naujosios Zelandijos žmonių atitinka Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) rekomendacijas dėl fizinio aktyvumo. Jaunų ...
  • Paškevičiūtė, Gabija Angelė (2022-06-09)
    Autizmo spektro sutrikimą turintys jauni žmonės išgyvena tokius svarbius gyvenimo etapus, kaip mokyklos baigimas, savarankiško gyvenimo pradžia, pirmos darbo vietos suradimas, partnerio paieškos, savęs atradimas tarp kitų. ...
  • Pečkauskaitė, Paulina (2021-07-01)
    Darbo tema – jaunų žmonių, turinčių jaunatvinius spuogus, nuomonė apie odos priežiūrą. Pagrindiniai žodžiai – jaunatviniai spuogai, aknė, bėrimo elementai, cheminiai šveitikliai. Temos aktualumas - jaunatviniai spuogai ...
  • Shelundova, Elena (2018-06)
    Baigiamajame darbe pateiktas dokumentų sąvadas apie jautienos mini dešrelių gamybos procesą, analizuojama literatūra ir moksliniai straipsniai apie startinių kultūrų vaidmenį vytintų dešrelių gamyboje ir gaunamos jautienos ...
  • Kaunietis, Rimvydas (2023-06-15)
    Analizuojama augalų išsivystymo tarpsniai, nustatoma jų pasirengimo žiemojimui būklė. Įvertinami ūkyje vyraujantys dirvožemiai, augalų auginimo technologiniai aspektai. Vertinami klimatiniai aplinkos veiksniai įtakojantys ...
  • Jonikas, Martynas (2021-06-21)
    Baigiamojo darbo tema „Javų žiemkentiškumo tyrimas Eugenijaus Joniko ūkyje“. Darbe bus nagrinėjama žieminių kviečių, žieminių rapsų ir žieminių miežių pasėlių žiemkentiškumas. Analizuojami biometriniai rodikliai – ...
  • Antanynas, Rokas (2018-06-21)
    Baigiamajame darbe „Žieminių kviečių žiemkentiškumo tyrimas Lazdijų rajono ūkiuose“ nagrinėjama skirtingų žieminių kviečių veislių pasėlių žiemkentiškumas. Analizuojama augalų išsivystymo tarpsniai, nustatoma jų pasirengimo ...
  • Kmieliauskė, Guostė (2022-06-21)
    Baigiamasis darbas. JB „Saldžios Pievos“ reklamos priemonių kūrimas. Studentė Guostė Kmieliauskė, Vadovė Laima Numavičė, Kauno kolegija, Technologijų fakultetas, Medijų technologijų katedra – Kaunas, 2022. Darbo problema ...
  • Vošteris, Džiugas (2022-06-17)
    Darbe aptariamas nekilnojamojo kultūros paveldo objektų reglamentavimas, teisiniai dokumentai reglamentuojantys geodezininko ir matininko veiklą, naujausi geodezijos ir kartografijos techninių reikalavimų reglamentai, ...
  • Snapkauskas, Arnas (2021-06-22)
    Profesinio bakalauro baigiamasis darbas, 42 puslapiai, 12 lentelių, 21 paveikslų, 28 literatūros šaltinių. Prasmingi žodžiai: sėjomaina, žieminiai rapsai, žieminiai kviečiai, vasariniai miežiai, auginimo technologija. Tyrimo ...
  • Daugėlaitė, Agnė (2022-06-14)
    Baigiamojo darbo tikslas: suprojektuoti jogurtų deserto gamybos įmonę. Baigiamojo darbo objektas: jogurto desertų gamybos technologija. Baigiamojo darbo struktūra: įvadas, teorinė dalis, technologinė dalis, analitinė ...
  • Čapkauskienė, Sandrija (2021-06-22)
    Temos aktualumas. Žarnyno mikrobiota vaidina svarbų vaidmenį organizmo sveikatos palaikyme, įskaitant žarnyno epitelio apsaugą, imuninės sistemos stiprinimą, vitaminų gamybą. Pastaraisiais metais paskelbta daugybė tyrimų, ...
  • Kairys, Eltonas (2020-06-15)
    Suprojektuotas 500 kg našumo per pamainą, 2,5 % riebumo natūralaus jogurto ir 500 kg jogurto su bruknių uogiene gamybos cechas. Jogurtų gamybai parinktos ir apskaičiuotos pagrindinės žaliavos: žalias karvių pienas (1000 ...
  • Masaitytė, Jurgita (2019-06)
    Suprojektuotas jogurto su daržovėmis gamybos cechas, gaminantis 1800 kg per pamainą, dirbantis 5 dienas per savaitę po 8 valandas. 1000 kg 3,5 % riebumo jogurto su brokoliais ir špinatais bei 800 kg 3,5 % riebumo jogurto ...
  • Rupeikienė, Jolita (2024-01-22)
    Darbo tikslas. Suprojektuoti jogurto su matcha žaliąja arbata ir granola, jogurto su matcha žaliąja arbata ir medumi gamybos technologiją. Darbo objektas. Jogurto su matcha žaliąja arbata gamybos technologija. Darbo ...
  • Baltrušienė, Živilė (2021-06-15)
    Baigiamasis darbas. Jogurto su pistacijomis gamyba. Živilė Baltrušienė/ Vadovė dr. Ernesta Trečiokienė; Kauno Kolegija, Technologijų fakulteto Maisto technologijos katedra – Kaunas 2021. Baigiamojo darbo tikslas: suprojektuoti ...
  • Morkeliūnas, Martynas (2018-06)
    Suprojektuotas jogurto su pomidorų uogiene cechas 6000 kg per aštuonių valandų pamainą našumo, dirbant 225 dienas per metus, pertraukiamu darbo grafiku. Technologiniam procesui, kad būtų pagamintas visas reikiamas pamainos ...
  • Sakavičius, Mindaugas (2019-06)
    Suprojektuota 5000 kg našumo per pirmą pamainą 2,5 % riebumo jogurto ir 5000 kg našumo per antrą pamainą 2,5 % riebumo jogurto su putinų džemu gamybos technologinė linija. Šių jogurtų gamybai parinktos ir apskaičiuotos ...
  • Klimaitė, Gabrielė (2020-06-17)
    Informacijos šaltinių apžvalga parodė, kad atliekant kokybės tyrimus su pieno gaminiais be laktozės, labiausiai pastebimi klampumo ir tekstūros pokyčiai. Jogurtuose naudojami priedai yra itin turtingi maistinėmis medžiagomis, ...
  • Romelytė, Brigita (2021-06-14)
    Baigiamasis darbas. Jogurtų su kramtomosios gumos skoniu ir konservuotais kukurūzais gamyba. Brigita Romelytė. / Vadovė lekt. Ilona Šostakienė; Kauno kolegija, Technologijų fakulteto Maisto technologijos katedra. – Kaunas, ...