dc.contributor.author |
Paulauskaitė, Greta |
|
dc.date.accessioned |
2021-07-30T11:51:10Z |
|
dc.date.available |
2021-07-30T11:51:10Z |
|
dc.date.issued |
2021-06-25 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/4902 |
|
dc.description |
Research problem. What are the links between the knowledge of food products with genetically modified organisms and the peculiarities of their use among students of the Faculty of Medicine of Kaunas College?
Subject of the research. Connection between the knowledge of food products with genetically modified organisms and the peculiarities of their use by students of the Faculty of Medicine of Kaunas College.
The objectives of the study.1. To review genetically modified foods, their labelling and consumption. 2. To reveal the knowledge of students of kaunas college faculty of medicine about foods with genetically modified organisms and peculiarities of consumption. 3. To establish links between the knowledge of students of the Faculty of Medicine of Kaunas College of Medicine about foods with genetically modified organisms and peculiarities of consumption.
Study methodology and subjects. A quantitative method of research is carried out - survey. Research instrument - questionnaire. Subjects: students in dietetics, radiology, biomedical diagnostics, oral hygiene and general practice nursing course III. A total of 103 respondents participated in the survey. Statistical analysis of the data obtained |
en_US |
dc.description.abstract |
Tyrimo problema. Kokios Kauno kolegijos Medicinos fakulteto trečio kurso studentų žinių apie maisto produktus su genetiškai modifikuotais organizmais ir jų vartojimo ypatumų sąsajos?
Tyrimo objektas. Kauno kolegijos Medicinos fakulteto studentų žinių apie maisto produktus su genetiškai modifikuotais organizmais ir jų vartojimo ypatumų sąsajos.
Tyrimo tikslas. Nustatyti Kauno kolegijos Medicinos fakulteto studentų žinių apie maisto produktus su genetiškai modifikuotais organizmais ir jų vartojimo ypatumų sąsajas
Tyrimo uždaviniai. 1. Apžvelgti genetiškai modifikuotus maisto produktus, jų ženklinimą bei vartojimą. 2. Atskleisti Kauno kolegijos Medicinos fakulteto studentų žinias apie maisto produktus su genetiškai modifikuotais organizmais ir vartojimo ypatumus. 3. Nustatyti Kauno kolegijos medicinos fakulteto studentų žinių apie maisto produktus su genetiškai modifikuotais organizmais ir vartojimo ypatumų sąsajas.
Tyrimo metodika ir tiriamieji. Atliekamas kiekybinis tyrimo metodas - apklausa. Tyrimo instrumentas - anketa. Tiriamieji: dietetikos, radiologijos, biomedicinos diagnostikos, burnos higienos ir bendrosios praktikos slaugos III kurso studentai. Iš viso apklausoje dalyvavo 103 respondentai. Statistinė gautų duomenų analizė |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
Maisto produktai su genetiškai modifikuotais organizmais; GMO, sąsajų vertinimas |
en_US |
dc.title |
Kauno kolegijos Medicinos fakulteto studentų žinių apie maisto produktus su genetiškai modifikuotais organizmais ir jų vartojimo ypatumų sąsajų vertinimas |
en_US |
dc.title.alternative |
Assessment of Kaunas University of Applied Sciences Faculty of Medicine Students’ knowledge of Food Products with Genetically Modified Organisms and their Consumption |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |