DSpace talpykla

UAB ,,Circle K Lietuva“ sveiko maisto prekių asortimento tobulinimo sprendimai

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Žaliauskaitė, Paulina
dc.date.accessioned 2021-07-21T10:11:48Z
dc.date.available 2021-07-21T10:11:48Z
dc.date.issued 2021-06-15
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/4694
dc.description The theoretical part examines the concept, structure and management strategies of the range. The analytical part analyses. Analysis of the UAB “Circle K Lithuania”, analysis of the current assortment of healthy food products as well as the analysis of the questionnaire survey data, description of the results of the intelligence survey and analysis of all collected information is provided by SWOT analysis. The project part of the work presents proposals for solving the problem situation taking into account market trends, customer needs and other collected data. The main problem of the (professional BA thesis) The narrow range of healthy food products does not meet the wishes and needs of cusomers accordingly it is necessary to take into consideration the market demand, trends and increase the demand for the range of healthy food products by presenting assortment improvement solutions to UAB „Circle K Lithuania“. The aim of the (professional BA thesis) Present solutions for the improvements of the range of healthy food products to UAB „Circle K Lithuania“ after the theoretical substantiation of decisions and empirical research of UAB „Circle K Lihuania“ customer opinion. en_US
dc.description.abstract Teorinėje dalyje nagrinėjama, kokia yra asortimento samprata, struktūra ir valdymo strategijos. Analitinėje dalyje analizuojama. UAB „Circle K Lietuva“ veiklos analizė, esamo sveiko maisto prekių asortimento analizė, taip pat analizuojami anketinės apklausos duomenys, aprašomi žvalgybinio tyrimo rezultatai ir išanalizavus visą surinktą informaciją pateikiama SSGG analizė. Projektinėje darbo dalyje pateikiami pasiūlymai probleminei situacijai spręsti atsižvelgiant į rinkos tendencijas, vartotojų poreikius ir kitus surinktus duomenis. Darbo problema. Siauras sveiko maisto prekių asortimentas neatitinka klientų norų ir poreikių, todėl reikia atsižvelgti į rinkos paklausą, tendencijas ir padidinti sveiko maisto prekių asortimento paklausą UAB „Circle K Lietuva“ pateikiant asortimento tobulinimo sprendimo būdus. Darbo tikslas. Atlikus teorinį sprendimų pagrindimą ir empirinį UAB „Circle K Lietuva“ vartotojų nuomonės tyrimą, pateikti pasiūlymus sveiko maisto prekių asortimento tobulinimui UAB „Circle K Lietuva“. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject Sveikas maistas, asortimento tobulinimas, sprendimai. en_US
dc.title UAB ,,Circle K Lietuva“ sveiko maisto prekių asortimento tobulinimo sprendimai en_US
dc.title.alternative Decisions for improving healthy food product range of Circle K Lietuva UAB en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra