DSpace talpykla

LEAN sistemos pritaikymas vyno gamybos įmonėje

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Laurynaitytė, Giedrė
dc.date.accessioned 2020-07-01T06:52:14Z
dc.date.available 2020-07-01T06:52:14Z
dc.date.issued 2020-06-17
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3154
dc.description In the final paper, the apple wine production workshop, premises and equipment were designed to prevent cross - contamination. The LEAN management system has been applied, the descriptions of raw materials, packaging materials., finished product, and flow chart of wine production have been presented in this paper. A financial and economic assessment of the project has been carried out. en_US
dc.description.abstract Baigiamajame darbe suprojektuotas obuolių vyno gamybos cechas, patalpos ir įrenginiai išdėstyti taip, kad nesusidarytų kryžminė tarša. Pritaikyta LEAN valdymo sistema, pateikti žaliavų, pakavimo medžiagų ir gatavos produkcijos aprašai, bei vyno gamybos srauto diagrama. Atliktas finansinis – ekonominis įvertinimas. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject obuolių vynas, LEAN sistema, metodai, rizikos veiksniai en_US
dc.title LEAN sistemos pritaikymas vyno gamybos įmonėje en_US
dc.title.alternative Application of LEAN system in a wine production company en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra