DSpace talpykla

UAB „PREMIER RESTAURANTS“ naujos technologinės programos sukūrimas

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Einikytė, Sandra
dc.date.accessioned 2020-06-29T10:30:41Z
dc.date.available 2020-06-29T10:30:41Z
dc.date.issued 2020-06-19
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3086
dc.description The theoretical part reviews the establishment of the restaurant and a brief history of operations, as well as indicates several factors that influence the successful operation, one of them, that the company operates on the principle of franchising. The nutritional properties of salads were described, they are rich in vitamins such as A, K, C and various minerals. The benefits of sunflower seedlings, which are useful to add to salads due to their nutritional properties, were discussed. In addition, the importance of sauces on salads as salad becomes more fragrant, tastier, more attractive in appearance, which stimulates the appetite. In the technological part, 10 technological cards with salad and tortillas were prepared, and a flow chart of one-dish chicken salad with raspberries was presented including CCP. Risk factors were identified at each stage of the production and methods of their prevention were described.A plan of the restaurant premises with equipment and movement flows is presented. The financial and economic evaluation of the project showed that the development of such a new technological program would cost 394.49 EUR. The company’s profit from new products is calculated – 22078 Eur. en_US
dc.description.abstract Teorinėje dalyje apžvelgiama restorano įkūrimas ir trumpa veiklos istorija, taip pat paminimi keli veiksniai, kurie turėjo įtakos sėkmingai veiklai, pats svarbiausias, jog įmonė veikia franšizės principu. Buvo aptarta salotų maistinės savybės, juose gausu vitaminų tokių kaip A, K, C, įvairių mineralų. Buvo aptarta saulėgražų daigų nauda, kuriuos naudinga dėti į salotas dėl jų maistinių savybių. Taip pat padažų svarba,ant salotų, dėka jų salotos tampa, kvapnesnės, skanesnės, patrauklesnės išvaizdos, dėl to skatina apetitą. Technologinėje dalyje parengta 10 technologinių kortelių su salotomis, bei tortilijomis, vieno patiekalo vištienos salotų su avietėmis pateikta schema su SVT. Rizikos veiksniai nustatyti kiekviename taške ir aprašyta jų prevencijos metodai. Finansinis – ekonominis projekto vertinimas parodė, kad tokios naujos technologinės programos sukūrimas kainuotų 394,49 Eur. Pateiktas restorano patalpų planas su įranga, bei judėjimo srautais. Skaičiuojamas įmonės pelnas iš naujų produktų – 22078 Eur. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject salotos, padažas, valgiaraštis, greito maisto restoranas, naujos technologinės programos kūrimas en_US
dc.title UAB „PREMIER RESTAURANTS“ naujos technologinės programos sukūrimas en_US
dc.title.alternative Development of a new technological program for UAB „PREMIER RESTAURANTS" en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra