dc.contributor.author |
Verikaitė, Inesa |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-25T12:49:22Z |
|
dc.date.available |
2020-06-25T12:49:22Z |
|
dc.date.issued |
2020-06-17 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3060 |
|
dc.description |
The plan of traditional kvass production has been developed. Estimated annual production capacity is 300 000 l. Descriptions of raw materials and products required for kvass production were described. Technological flowchart has been prepared; the potencial risks, Critical Control Points have been identified based on established HACCP system and preventive management systems have been selected. Premises were arranged in a safe way to prevent cross – contamination. The financial evaluation of tradicional kvass beverage has been provided. |
en_US |
dc.description.abstract |
Parengtas tradicinės giros produkto įmonės planas. Apskaičiuotas metinis produkcijos našumas 300 000 l. Parengti giros produkcijai reikalingų žaliavų ir medžiagų aprašai. Parengta technologinė srauto diagrama, remiantis RVASVT identifikuoti potencialūs rizikos veiksniai, kritiniai valdymo taškai ir parinktos prevencinės valdymo priemonės. Patalpos suprojektuotos taip, kad būtų išvengta kryžminės taršos. Pateiktas tradicinio giros gėrimo finansinis įvertinimas. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
tradicinė gira, maisto sauga, užtikrinimas, ekstremalios sąlygos |
en_US |
dc.title |
Tradicinės giros gamybos maisto saugos užtikrinimas esant ekstremalioms sąlygoms |
en_US |
dc.title.alternative |
Assurance of Food Safety During the Production of Traditional Kvass Under Extreme Conditions |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |