DSpace talpykla

Tradicinės giros gamybos maisto saugos užtikrinimas esant ekstremalioms sąlygoms

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Verikaitė, Inesa
dc.date.accessioned 2020-06-25T12:49:22Z
dc.date.available 2020-06-25T12:49:22Z
dc.date.issued 2020-06-17
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3060
dc.description The plan of traditional kvass production has been developed. Estimated annual production capacity is 300 000 l. Descriptions of raw materials and products required for kvass production were described. Technological flowchart has been prepared; the potencial risks, Critical Control Points have been identified based on established HACCP system and preventive management systems have been selected. Premises were arranged in a safe way to prevent cross – contamination. The financial evaluation of tradicional kvass beverage has been provided. en_US
dc.description.abstract Parengtas tradicinės giros produkto įmonės planas. Apskaičiuotas metinis produkcijos našumas 300 000 l. Parengti giros produkcijai reikalingų žaliavų ir medžiagų aprašai. Parengta technologinė srauto diagrama, remiantis RVASVT identifikuoti potencialūs rizikos veiksniai, kritiniai valdymo taškai ir parinktos prevencinės valdymo priemonės. Patalpos suprojektuotos taip, kad būtų išvengta kryžminės taršos. Pateiktas tradicinio giros gėrimo finansinis įvertinimas. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject tradicinė gira, maisto sauga, užtikrinimas, ekstremalios sąlygos en_US
dc.title Tradicinės giros gamybos maisto saugos užtikrinimas esant ekstremalioms sąlygoms en_US
dc.title.alternative Assurance of Food Safety During the Production of Traditional Kvass Under Extreme Conditions en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra