DSpace talpykla

Reikšmingų aplinkos apsaugos aspektų, bei maisto saugos rizikos veiksnių valdymas alaus gamybos įmonėje

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Mikuckaitė, Simona
dc.date.accessioned 2020-06-25T08:22:04Z
dc.date.available 2020-06-25T08:22:04Z
dc.date.issued 2020-06-17
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3033
dc.description Designed light beer production. Production volume - 15000l / year of light beer. The technological flow diagram, descriptions of raw materials and products are described, possible risk factors are identified and their assessment is performed. Integrated quality and environmental management systems in accordance with the requirements of ISO 9001 and ISO 14001 standards. For production, 1 critical control point (SVT) is identified: final storage of the product. Contamination of pathogenic microorganisms and foreign objects is possible in this process. This risk is managed by inspecting the production of each batch before each shipment. The company's premises are arranged to avoid cross-contamination. An economic evaluation was performed en_US
dc.description.abstract Suprojektuota šviesaus alaus gamyba. Gamybos apimtis – 15000 l/metus šviesaus alaus. Aprašyta technologinė srauto diagrama, žaliavų ir produktų aprašai, nustatyti galimi rizikos veiksniai ir atliktas jų vertinimas. Integruotos kokybės ir aplinkosaugos vadybos sistemos vadovaujantis ISO 9001 ir ISO 14001 standartų reikalavimais. Produkcijai nustatytas 1 svarbus valdymo taškas (SVT): galutinis produkto laikymas. Šame procese galima patogeninių mikroorganizmų ir pašalinių objektų tarša. Ši rizika valdoma prieš kiekvieną produkcijos išvežimą patikrinant kiekvienos partijos produkciją. Įmonėje patalpos išdėstytos išvengiant kryžminės taršos. Atliktas ekonominis įvertinimas. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject šviesus alus, apyniai, aplinkosauga, maisto kokybė en_US
dc.title Reikšmingų aplinkos apsaugos aspektų, bei maisto saugos rizikos veiksnių valdymas alaus gamybos įmonėje en_US
dc.title.alternative Integration of food and occupational safety and health requirements in a wine making plant en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra