DSpace talpykla

Pusruginės duonos su kanapių sėklomis gamyba

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Matačiūnienė, Roberta
dc.date.accessioned 2020-06-25T06:38:05Z
dc.date.available 2020-06-25T06:38:05Z
dc.date.issued 2020-06-15
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/3017
dc.description The analysis of raw materials in bread production revealed a high content of fiber, minerals and vitamins in hemp seeds. Therefore, in order to enrich bread with biologically active substances, heep seeds were added to make bread a more functional product. The analysis showed that bread baked with hemp seeds possessed better organoleptic properties in comparison to bread baked without hemp seeds. The company uses modern equipment and sells its products throughout Lithuania. The company has implemented a HACCP system that ensures safety of its products. en_US
dc.description.abstract Išanalizavus duonos gamyboje naudojamas žaliavas, pastebima, kad kanapių sėklose yra daug skaidulinių medžiagų, mineralinių medžiagų ir vitaminų. Todėl norint pagerinti duoną biologiškai aktyviomis medžiagomis, naudojamos kanapių sėklos, kurios suteikia duonai funkcionalumo. Duona kep-ta su kanapių sėklomis buvo geresnių juslinių savybių nei duona kepta be kanapių sėklų. Įmonė naudoja modernią įrangą, realizuoja savo produkciją visoje Lietuvoje. Įmonė turi įsidiegusi RVASVT sistemą, kuri užtikrina gaminamos produkcijos saugą. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject kanapių sėklos, rugiai, skaidulinės medžiagos, pusruginė duona en_US
dc.title Pusruginės duonos su kanapių sėklomis gamyba en_US
dc.title.alternative Manufacturing of rye bread with hemp seeds en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra