DSpace talpykla

Veidrodine glazūra dengto prancūziško muso torto gamybos studija

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Mingailaitė, Giedrė
dc.date.accessioned 2020-06-22T11:02:01Z
dc.date.available 2020-06-22T11:02:01Z
dc.date.issued 2020-06-15
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2995
dc.description The product is a mirror-glazed French mousse cake created from natural products using several production technologies. This involves several technological stages: baking the sponge-cake, preparing mousse and covering the cake with it, making mirror glaze and decoration. A survey was conducted regarding the introduction of the product into the Lithuanian market. The target audience is cutomers aged 20-65, the majority of respondents would like to try a new product, and more than half of the respondents would choose mirror glaze, thus based on the survey results, decision was taken to produce this type of cake duea to demand. A caloric test was also performed, indicating the nutritional value of the product 586.60 kcal / 100 g. The sensory and taste characteristics stand out from most confectionery desserts, the cake is of several different flavors and consistencies, eye-catching and brilliance appearance. en_US
dc.description.abstract Sukurtas produktas – veidrodine glazūra dengtas prancūziško muso tortas pritaikant kelias gamybos technologijas, naudojant natūralius produktus. Tai apima kelis technologinius etapus: biskvito kepimas, biskvito kremo ruošimas ir pertepimas juo, prancūziško muso gamyba ir biskvito apliejimas musu, veidrodinės glazūros ruošimo metodas ir torto puošimas glazūra. Buvo atliekama žmonių apklausa dėl produkto įvedimo į Lietuvos rinką. Tiksliniai vartotojai yra 20 – 65 metų amžiaus, didžioji dalis apklaustųjų norėtų išbandyti naują produktą, taip pat daugiau nei pusė apklaustųjų rinktųsi veidrodinę glazūrą. Atsižvelgiant į šį tyrimą, buvo priimtas sprendimas, kad šie produktai Lietuvoje būtų paklausūs. Tyrimo metu nustatytas torto kaloringumas, jo maistinė vertė – 586,60 kcal/100 g. Naujo produkto juslinės ir skoninės savybės išsiskiria iš daugumos konditerinių desertinių gaminių, tortą sudaro keli skirtingi skoniai, kelios skirtingos konsistencijos, akį traukianti ir spindesį turinti išvaizda. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject tortas, biskvitas, kremas, veidrodinė glazūra en_US
dc.title Veidrodine glazūra dengto prancūziško muso torto gamybos studija en_US
dc.title.alternative The analysis of the production of French mousse cake covered with mirror glaze en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra