DSpace talpykla

Ekologiško raugerškio vyno brandinto ąžuolinėse statinėse, gamybos cechas

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Šliažaitė, Aušrinė
dc.date.accessioned 2020-06-22T10:54:05Z
dc.date.available 2020-06-22T10:54:05Z
dc.date.issued 2020-06-15
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2993
dc.description A technological flowchart for production workshop of organic barberry wine has been designed, the intended production capacity is 10 000 litres of wine from barberry fruit, other ingredients and auxiliary materials. Calculations of raw materials and auxiliary materials have been made. Production technology of organic barberry wine has been analysed, technological process flowchart has been presented. Critical Control Point has been identified CCP 1F (glass fracture in bottling). The financial-economic assessment of the project has been carried out, the economic indices of the company have been calculated. en_US
dc.description.abstract Grafiškai suprojektuotas raugerškio vyno gamybos cechas, numatyta gamybos apimtis 10 000 litrų, gaminant vynus iš raugerškio uogų ir kitų sudedamųjų dalių bei pagalbinių medžiagų. Atlikti žaliavų ir pagalbinių medžiagų skaičiavimai. Išanalizuota raugerškio vyno gamybos technologija, pateikta technologinio proceso srautų diagrama. Nustatytas svarbus valdymo taškas – SVT 1F (stiklo dūžis išpilstyme). Įvertintas finansinis-ekonominis projektas, apskaičiuoti įmonės ekonominiai rodikliai. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject raugerškis, ekologiškas vynas, technologija, fermentacija en_US
dc.title Ekologiško raugerškio vyno brandinto ąžuolinėse statinėse, gamybos cechas en_US
dc.title.alternative Production of organic barberry wine aged in oak barrels en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra