DSpace talpykla

„PJAZZ“ restoranų Kauno mieste rėmimo komplekso tobulinimas

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Kemerziūnas, Ernestas
dc.date.accessioned 2019-08-12T11:05:10Z
dc.date.available 2019-08-12T11:05:10Z
dc.date.issued 2019-06-13
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2145
dc.description In the first part of the work, the promotion mix complex and each of its elements were theoretically analyzed. The second part of the work presents the characteristics and activities of the company. Micro and macro environments are also analyzed and SWOT analysis performed. Preliminary decisions of the support complex to be improved have been submitted, the study has been described and its results are presented. In the third part of the work the solutions of the promotion mix complex to be improved and the preliminary funds need to be improved. en_US
dc.description.abstract Pirmoje darbo dalyje teoriškai išanalizuotas rėmimo kompleksas bei kiekvienas jo elementas. Antrojoje darbo dalyje pateikiama įmonės charakteristika bei veikla. Taip pat analizuojamos mikro bei makro aplinkos, atlikta SSGG analizė. Pateikti preliminarūs tobulintini rėmimo komplekso sprendimai, atliktas tyrimas aprašyta jo eiga bei pateikta tyrimo rezultatų analizė. Trečiojoje darbo dalyje atsižvelgiant į tyrimo rezultatus pateikti tobulintini rėmimo komplekso sprendimai bei preliminarus lėšų poreikis. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject Rėmimo kompleksas, reklama, pardavimų skatinimas. en_US
dc.title „PJAZZ“ restoranų Kauno mieste rėmimo komplekso tobulinimas en_US
dc.title.alternative Development of Promotion Mix of PJAZZ Restaurants in Kaunas City en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra