dc.contributor.author |
Peleckaitė, Simona |
|
dc.date.accessioned |
2019-08-12T10:07:26Z |
|
dc.date.available |
2019-08-12T10:07:26Z |
|
dc.date.issued |
2019-06 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/2127 |
|
dc.description |
The analysis of literature sources; The description of raw materials used in the production of sparkling wine and packaging materials; The prepared a sparkling wine flow chart; The analysis of food safety hazards and their control measures for the whole f the dry-sparkling wine production chain in compliance with the the international standard ISO 22000; The sparkling wine factory design layout; The financial-economic evaluation of the project. |
en_US |
dc.description.abstract |
Atlikta literatūros šaltinių analizė; Parengta putojančio vyno gamyboje naudojamų žaliavų, bei pakavimo medžiagų aprašai; Parengta putojančio vyno gamybos technologinio proceso srauto diagrama; Pritaikius tarptautinio standarto ISO 22000 reikalavimus, visoje sauso putojančio vyno gamybos grandinėje atlikta maisto saugos rizikos veiksnių analizė ir pateiktos jų valdymo priemonės; Parengtas putojančio vyno gamybos cecho patalpų planas; Atlikti ekonominiai skaičiavimai. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
putojantis vynas, kokybė, maisto sauga, rizikos veiksniai |
en_US |
dc.title |
Tarptautinio maisto saugos vadybos sistemos ISO 22000 standarto reikalavimų taikymas sauso puto-jančio vyno gamyboje |
en_US |
dc.title.alternative |
Application of the International Food Safety Management System ISO 22000 Standard Requirements to Dry Sparkling Wine |
en_US |
dc.type |
Other |
en_US |