DSpace talpykla

Netradicinių sausainių gamybos studija

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Laurinaitytė, Donata
dc.date.accessioned 2019-08-07T09:46:33Z
dc.date.available 2019-08-07T09:46:33Z
dc.date.issued 2019-06
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/1889
dc.description A range of 3 different types of biscuits have been developed according to a non-traditional recipe and reduced baking / drying temperature. Animal-origin products have been eliminated, the amount of added sugar has been reduced, yet useful oat products, fruits, dried berries and nuts have been introduced. The technology for producing non-traditional biscuits has been developed, the main stage of which is baking biscuits with oat products (180 ° C for 15/20 min) and vegan, gluten-free banana biscuits drying (at 42 ° C for 2 hours). en_US
dc.description.abstract Sukurtas 3 skirtingų rūšių sausainių asortimentas, kurių receptūra netradicinė savo sudėtimi bei sumažinta kepimo / džiovinimo temperatūra. Produkcijoje atsisakyta gyvūninės kilmės produktų, sumažintas pridėtinio cukraus kiekis, tačiau pasirenkami itin naudingi avižiniai produktai bei vaisiai, džiovintos uogos ir riešutai. Sukurta netradicinių sausainių gamybos technologija, kurios pagrindinis etapas yra sausainių su avižiniais produktais kepimas (180 °C temperatūroje 15 / 20 min) ir veganiškų, glitimo neturinčių bananinių sausainių džiovinimas (42 °C temperatūroje 2 valandas). en_US
dc.language.iso other en_US
dc.subject sausainiai, avižos, β-gliukanas, avenantramidai en_US
dc.title Netradicinių sausainių gamybos studija en_US
dc.title.alternative The analysis of non-traditional biscuit production en_US
dc.type Other en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra