DSpace talpykla

Maisto biochemijos laboratorinių darbų metodinė priemonė (1 dalis)

Rodyti paprastą įrašą

dc.contributor.author Koscelkovskienė, Irina
dc.contributor.author Pupelienė, Inga
dc.date.accessioned 2019-04-15T06:23:03Z
dc.date.available 2019-04-15T06:23:03Z
dc.date.issued 2017
dc.identifier.citation Koscelkovskienė, I., Pupelienė, I. (2017). Maisto biochemijos laboratorinių darbų metodinė priemonė (1 dalis). Kaunas: Technologijų fakultetas Maitos technologijų katedra. en_US
dc.identifier.uri http://dspace.kaunokolegija.lt//handle/123456789/1452
dc.description.abstract Laboratorinių darbų metodinė priemonė suteiks studentams žinių apie pagrindinius žaliavų ir maisto produktų komponentus, juose vykstančius biocheminius procesus ir pokyčius bei šių procesų įtaką maisto produktų kokybei. Studentai įgis gebėjimų ir įgūdžių saugiai dirbti laboratorijoje, vertinti biocheminių pokyčių įtaką apdorojamų žaliavų ir produktų kokybei, parinkti tinkamiausius technologinius procesus, išsaugančius produktų maistinę vertę, analizuoti ir apibendrinti rezultatus, suformuluoti išvadas bei jas pagrįsti. Pagrindiniai reikalavimai tiek nacionaliniu, tiek regioniniu mastu keliami pagrindinėms sudedamosioms žaliavų ir maisto produktų dalims, todėl pirmoje šio leidinio dalyje studentas pirmiausia turi susipažinti su jų analizės metodais. Metodinėje priemonėje pateikiami baltymų, riebalų, angliavandenių ir drėgmės (sausųjų medžiagų) bendriniai nustatymo metodai ir konkreti biocheminės analizės metodika pienui ir grūdams bei jų produktams. en_US
dc.language.iso other en_US
dc.publisher Kauno kolegija en_US
dc.subject maisto biochemija en_US
dc.subject žaliavų ir maisto produktų sudėtis en_US
dc.subject pienas ir pieno produktai en_US
dc.subject grūdai ir jų produktai en_US
dc.title Maisto biochemijos laboratorinių darbų metodinė priemonė (1 dalis) en_US
dc.type Book en_US


Šiame įraše esantys failai

Šis elementas randamas kataloge(-uose)

Rodyti paprastą įrašą

Ieškoti DSpace


Naršyti

Mano paskyra